«Ολυμπιακός όπως... Ρεάλ»

«Ολυμπιακός όπως... Ρεάλ»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός όπως... Ρεάλ»

bet365

Τα καλύτερα λόγια είπε στον Μόργκαν Αμαλφιτανό ο Μοντέστο για τον Ολυμπιακό, αναφέροντάς του μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για τη Ρεάλ της Ελλάδας!

Ο Κορσικανός άσος μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδας, ωστόσο έχει μόνο τα καλύτερα να θυμάται από τον σύλλοβο του μεγάλου λιμανιού. Χθες μάλιστα αποχώρησε από τη χώρα μας, προηγουμένως όμως είχε φροντίσει να… στάξει μέλι για την πρώην –πλέον- ομάδα του, όταν ρωτήθηκε από τον Αμαλφιτανό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με τη «Sportday.

«Μην το σκέφτεσαι καθόλου, όλα στον Ολυμπιακό είναι τέλεια. Η ομάδα παίρνει τίτλους, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και παρά την κρίση στην Ελλάδα, εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θέλαμε ποτέ να φύγουμε από εδώ. Ο κόσμος είναι καλός, θα περάσεις όμορφα στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Μοντέστο, για να προσθέσει πως:

«Είναι ωραίοι άνθρωποι. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικός. Αυτά που θα ζήσεις στο Καραϊσκάκης, δεν τα έχεις φανταστεί. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, η ώθηση που δίνουν στην ομάδα. Για να καταλάβεις τα μέγεθος του Ολυμπιακού, είναι η Ρεάλ της Ελλάδας. Με όλα όσα έχει αυτός ο σύλλογος. Για τέτοιο κλαμπ σου μιλάω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα