Μεταγραφή «βόμβα» θέλει ο Σαββίδης

Μεταγραφή «βόμβα» θέλει ο Σαββίδης

Gazzetta team
Μεταγραφή «βόμβα» θέλει ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή στον Στέφενς να φέρει παίκτη που θα κάνει την διαφορά και θα είναι μεταγραφή... αεροδρομίου.

Μετά το «μπλόκο» από την Ευρώπη των Φενέρ και Μπεσίκτας ο δρόμος για τα play off του Champions League, που θα φέρουν τον ΠΑΟΚ κοντά στο όνειρο για τους χρυσοφόρους ομίλους αλλά και την εξασφάλιση του Europa League, έχει ανοίξει.

Έτσι λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκοπεύει να βάλει κάποιο περιορισμό στο μπάτζετ και γι΄ αυτό το λόγο έχει δώσει εντολή στο Στέφενς να βρει παίκτη που θα κάνει την διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και παράλληλα να είναι τρανταχτό όνομα.

Είναι πολύ πιθανό ο παίκτης αυτός να προέρχεται από την Γερμανία, καθώς ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου» γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα