Νέες φήμες για Τζόρτζεβιτς και Ολυμπιακό

Νέες φήμες για Τζόρτζεβιτς και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Νέες φήμες για Τζόρτζεβιτς και Ολυμπιακό

bet365

Γαλλική ιστοσελίδα γράφει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό της Ναντ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες συνδέουν τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς με τον Ολυμπιακό καθώς πριν από κάποιες εβδομάδες δημοσιεύματα από τη Γαλλία έκαναν λόγο ότι οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Ναντ, ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι με τα 20 γκολ που σημείωσε.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα www.presseocean.fr αναφέρει πως έπειτα από 5,5 χρόνια στη Ναντ, ο Τζόρτζεβιτς ίσως αλλάξει σελίδα στην καριέρα του καθώς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ επιπλέον τονίζει για τον Τζόρτζεβιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο λήγει το 2014, ότι η Ναντ θα άναβε το πράσινο φως για την παραχώρησή του σε περίπτωση που έφτανε μια πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα