Χάβος: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Χάβος: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

bet365

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια κέρδισε την άνοδο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάκης Χάβος στη SportDay

Γυρίστε τον χρόνο πίσω. Τι σκεφτήκατε όταν αναλάβατε τον Παναιτωλικό;

«Την άνοδο. Τίποτα άλλο. Η ομάδα είχε μείνει πίσω, αλλά η δύναμη του Παναιτωλικού είναι συνυφασμένη με την άνοδο».

Ποιο ήταν το ματς «κλειδί» για την άνοδο;

«Με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου κερδίσαμε. Μετά κάναμε και τις τρεις συνεχόμενες νίκες και άρχισαν και οι παίκτες να πιστεύουν πως κάτι άλλαξε».

Φοβηθήκατε ότι η ομάδα δεν θα φτάσει τελικά στον στόχο;

«Ποτέ».

Η άνοδος ήταν δίκαιη;

«Νομίζω πως και οι αντίπαλοι του Παναιτωλικού το παραδέχθηκαν. Αλλά και όλοι οι ουδέτεροι χάρηκαν με την άνοδο του Παναιτωλικού, γιατί κατά τη γνώμη μου παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις άλλες ομάδες».

Το πλάνο του Παναιτωλικού ποιο είναι;

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να υπάρξει στην ομάδα είναι η σταθερότητα. Να πάψει να είναι ασανσέρ. Μόλις σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία, τότε θα αρχίσει να οραματίζεται και μεγαλύτερα πράγματα».

Αν σωθεί ο Παναιτωλικός, θα είναι πετυχημένη η σεζόν;

«Προπονητικά και έχοντας γνώση των συνθηκών και του υλικού, θα περιμένεις καλύτερα πράγματα. Αλλά αν μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, όλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι. Τα άλματα τα μεγάλα είναι επικίνδυνα».

Από την ομάδα τι λείπει σε υλικό επίπεδο;

«Τις εγκαταστάσεις τις ξέρουν όλοι και δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο καλές είναι. Σε οικονομικό επίπεδο, πρόβλημα δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα φτιάχνονται στην πορεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα