Νικολέν για Σισέ: «Δεν θέλω DJ στη Μονπελιέ»!

Νικολέν για Σισέ: «Δεν θέλω DJ στη Μονπελιέ»!

Νικολέν για Σισέ: «Δεν θέλω DJ στη Μονπελιέ»!

bet365

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Νικολέν «ξαναχτύπησε» και θύμα του αυτή τη φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ. «Θέλω κάποιον που κάνει τον DJ στην ομάδα μου», είπε, διαψεύδοντας ότι υπάρχει συμφωνία.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού φερόταν να τα έχει βρει σε όλα με τη γαλλική ομάδα και το μόνο που απέμενε ήταν να επέλθει η συμφωνία της Μονπελιέ με την ΚΠΡ, στην οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης ως το 2014. Ο ιδιόρρυθμος Λουί Νικολέν ωστόσο έχει... διαφορετική άποψη φροντίζοντας και πάλι να προκαλέσει, καθώς σε δηλώσεις του υποστήριξε πως με τον Γάλλο στράικερ έγινε μόνο μία συζήτηση, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει κι αιχμές για την ασχολία του Σισέ με τη μουσική.

«Τον Τζιμπρίλ Σισέ; Σε καμία περίπτωση! Δεν θέλω στην ομάδα έναν τύπο που κάνει τον Dj. Θα συνεχίσουμε με τους Ερέρα και Σαρμπονιέ. Και θα δούμε. Την σεζόν που πέρασε σημειώσαμε τόσα γκολ, όσα και όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Η άμυνα θα πρέπει να είναι προσεκτική», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μονπελιέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα