«Συμφωνία για Γουανιάμα»!

«Συμφωνία για Γουανιάμα»!

bet365

Η Σέλτικ έκανε αποδεκτή την πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ της Σαουθάμπτον για τον Βίκτορ Γουανιάμα, όμως οι «Άγιοι» πρέπει να τα βρουν και με τον παίκτη.

Το πρώτο βήμα έγινε. Η Σέλτικ έκανε δεκτή της πρόταση της Σαουθάμπτον για τον Γουανιάμα, όμως τα... δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους «Άγιους». Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λόβρεν από την Λιόν η Σαουθάμπτον συνεχίζει την προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ. Η πρόταση των 14 εκατ. ευρώ για τον 21χρονο μέσο ικανοποίησε τους Κέλτες, που έδωσαν την άδειά τους για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και μαζί του.

Ο Γουανιάμα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και από την στιγμή που πριν λίγους μήνες απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Σέλτικ (το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του το 2015) όλα πήραν τον δρόμο τους. Το κακό για τους «Άγιους» είναι ότι ο Κενυάτης δεν βλέπει προς το παρόν με καλό μάτι την μετακόμισή του στο St Mary's, όμως ο Ποκετίνο θα προσπαθήσει να τον πείσει για το πρότζεκτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα