«Μεγάλη» εβδομάδα στην Νίκη

«Μεγάλη» εβδομάδα στην Νίκη

bet365

Την επιστροφή του Ανδρέα Πάτση περιμένουν στον Βόλο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το «αύριο» της Νίκης. Άμεσες πρέπει να είναι οι κινήσεις των μπλε, καθώς μένει ελεύθερη η... μισή ομάδα!

Σε μία... κλωστή κρέμονται όλα στην Νίκη, καθώς εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των συσσωρευμένων οφειλών και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ειδικά μετά την απώλεια της ανόδου, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, αφού σε ενδεχόμενη συμμετοχή της Νίκης στην Α' Εθνική, θα έμπαινε ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, που θα ήταν ικανό να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα.

Ο Ανδρέας Πάτσης αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο την Τετάρτη και να αρχίσει τις επαφές ενόψει της επόμενης μέρας. Όπως και να έχει, η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, καθώς ήδη έχει μείνει πίσω και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Ο Βούρας έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, ο Πουρτουλίδης είναι κοντά σε συμφωνία με την Παναχαϊκή, ο Λαλίν είναι και αυτός ελεύθερος και ψάχνεται.

Επίσης, ελεύθεροι μένουν παίκτες με πολλές συμμετοχές στην σεζόν, όπως οι Καρατζάς, Βέρτζος, Ψιανός, Σαμαράς, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Παππάς και Φλίγκος.

Με λίγα λόγια, όλος ο κορμός της ομάδας διαλύεται σε περίπτωση που δεν ξεκινήσουν άμεσα οι ανανεώσεις. Άλλωστε, όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει αρκετά καλή σεζόν και είναι δεδομένο πως δεν θα δυσκολευτούν να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα