Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Στάθης

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Στάθης

Νίκος Τσιώκος
Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Στάθης

bet365

Ο Γιάννης Στάθης είναι και με... τη βούλα παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Επίσημα στο ρόστερ του ΟΦΗ εντάσσεται από σήμερα ο Γιάννης Στάθης, καθώς υπέγραψε για δυο χρόνια με τους Κρητικούς και ανακοινώθηκε από τους Ομιλίτες, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους Γκαλέτι, Κάλαϊτζιτς, Τριποτσέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Στάθη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Στάθης είναι 26 ετών (20/5/87), αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Καλαμαριά, ΠΑΣ Γιάννινα και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε 31 ματς Σούπερ Λίγκας με τον Πανθρακικό.

«Να δικαιώσω προπονητή και διοίκηση»

Μετά τις υπογραφές ο 26χρονος μπακ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον σύλλογο του Ηρακλείου θέλοντας να δικαιώσει προπονητή και διοίκηση που τον επέλεξαν. «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ.

Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και με πολύ δουλειά θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο. Έχω παίξει ως αντίπαλος στο Γεντί Κουλέ και ανυπομονώ να παίξω ξανά εκεί, ως παίκτης της ομάδας και να ζήσω από κοντά την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι», ήταν τα λόγια του.

Αύριο η πρώτη

Από εκεί και πέρα, αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00) στο Γεντί Κουλέ, με τους φιλάθλους να δίνουν το παρών, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μάλιστα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε και το πρόγραμμα για τις δυο πρώτες εβδομάδες.

Η πρώτη περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις (19:00) αύριο στο Γεντί Κουλέ και μέχρι την Παρασκευή στο ΒΑΚ, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί δυο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Το Σάββατο το πρωί ένα γκρουπ θα περάσει από εργομετρικά και άλλο ένα θα κάνει προπόνηση για να αντιστραφούν οι ρόλοι το απόγευμα, ενώ η Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης. Όσον αφορά τη δεύτερη εβδομάδα, θα γίνονται διπλές προπονήσεις κάθε μέρα το πρωί και το απόγευμα.

Σε διάθεση τα διαρκείας

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της αυριανής προπόνησης θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, των οποίων οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα διαρκείας

Από αύριο Τρίτη το απόγευμα, την ώρα που θα γίνεται και η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι αλλά και με πολλές εκπτώσεις-παροχές για όσους τα προμηθευτούν μέχρι και τις 25 Ιουλίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αρχικά από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Θύρα 9, καθημερινά από 8πμ.-2μμ. και από 6-9μμ., ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία πώλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα