Mια ανάσα από Κοροβέση ο ΠΑΟΚ

Mια ανάσα από Κοροβέση ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Mια ανάσα από Κοροβέση ο ΠΑΟΚ

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Κοροβέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του Κοροβέση ακούστηκε από πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η περίπτωσή του έδειχνε να απομακρύνεται.

Ωστόσο, η ομάδα της Ηπείρου τελικά έμεινε εκτός Ευρώπης, τα οικονομικά της είναι περιορισμένα και κατά τα φαινόμενα θα παραχωρήσει τον παίκτη στον δικέφαλο, προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Οι επαφές είναι προχωρημένες και πλέον μένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου ο νεαρός μπακ να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ δουλεύουν και την μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, ο οποίος είναι από το εξωτερικό και σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα