Γιαννιώτας και επίσημα στη Φορτούνα!

Γιαννιώτας και επίσημα στη Φορτούνα!

Θάνος Σαρρής
Γιαννιώτας και επίσημα στη Φορτούνα!

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ανακοινώθηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το 2016.

Λίγες ώρες μετά την... αυτοπαρουσίασή του μέσω facebook, όπου και «ανέβασε» φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας και το νούμερο 22, ο Γιαννιώτας ανακοινώθηκε από τη Φορτούνα. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016 και θα ενταχθεί στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κ-20. Ο Άρης θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ συνολικά από τη μεταγραφή.

«Ο Γιάννης έχει παίξει σε πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και στην κορυφή. Τον χαρακτηρίζει η προθυμία να τρέχει, είναι ταχύς και ευέλικτος. Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Μαρκ Ούλσχεφερ.

Ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε: «Οι άνθρωποι της Φορτούνα δούλεψαν σκληρά για μένα. Πρόκειται ια ένα σπουδαίο κλαμπ, με ένα σπουδαίο γήπεδο. Πάντα ήθελα να παίξω στη Γερμανία. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω ώστε να ειστρέψει η Φορτούνα στη Μπουντσελίγκα.»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα