Τέλος ο Φραγκουλάκης από τον Αστέρα

Gazzetta team
Τέλος ο Φραγκουλάκης από τον Αστέρα

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος τόνισε ότι φεύγει με καλές αναμνήσεις.

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασίας τους και ο παίκτης είναι πιθανόν να γυρίσει στην Κρήτη, με το όνομά του να έχει ακουστεί για τον ΟΦΗ. Η ομάδα ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και ο ίδιος ευχήθηκε στους Αρκάδες να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φραγκουλάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Φραγκουλάκης δήλωσε: «Πέρασα μία υπέροχη σαιζόν με την ομάδα και μπορώ να πω με σιγουριά, πώς έκανα καλούς φίλους στον Αστέρα και την Τρίπολη. Φεύγω με καλές αναμνήσεις και εύχομαι στον Αστέρα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα