Ευχές και από Ιωαννίδη στην Εθνική Νέων

Ευχές και από Ιωαννίδη στην Εθνική Νέων

Gazzetta team
Ευχές και από Ιωαννίδη στην Εθνική Νέων

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ευχήθηκε η Εθνική Ομάδα Νέων να μας ξανακάνει περήφανους.

Ο Ιωαννίδης ευχήθηκε μια προσπάθεια ανάλογη με την περσινή, όταν και η Νέων πήγε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τόνισε ότι μια ακόμα φορά είναι στο πλευρό τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όπως είναι γνωστό, από 21 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου διεξάγεται στην Τουρκία το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων κάτω των 20 ετών της ΦΙΦΑ.

Σε αυτή τη διοργάνωση τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η ίδια φανταστική ομάδα που αποτελεί τη συνέχεια της Εθνικής Νέων κάτω των 19, η οποία πέρυσι, μετά από υπερπροσπάθεια πολλών αγώνων και επίδειξη καταπληκτικού ποδοσφαίρου, έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Για άλλη μία φορά είμαστε κοντά τους και ευχόμαστε, από αύριο που ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους – ο πρώτος αγώνας είναι με το Μεξικό – να σημειώνουν μόνο νίκες και εμφανίσεις ανάλογες με τις περυσινές, κάνοντάς μας πάλι υπερήφανους.

Ήδη, έχω παρακαλέσει τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο., τον κ. Γιώργο Σαρρή, να μεταφέρει στους διεθνείς νέους μας τις παραπάνω σκέψεις και ευχές, που εκφράζουν, πιστεύω, όλους τους Έλληνες φιλάθλους»

 

Τελευταία Νέα