Εκλεισε Κωστόπουλο η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Εκλεισε Κωστόπουλο η Παναχαϊκή

bet365

Στην πραγματοποίηση της δεύτερης της καλοκαιρινής μεταγραφής της μετά από αυτή του Λαζαρίδη προχώρησε η Παναχαϊκή που απέκτησε τον Γιάννη Κωστόπουλο του Φωκικού.

Ο 26χρόνος αμυντικός την τελευταία τριετία (2010- 2013) αγωνιζόταν στον Φωκικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, Ηλιούπολη και Κόρινθο συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Πάτρας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο σύλλογος της Αχαϊας μέσω της ανακοίνωσης της μεταγραφής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φωκικού Σίμο Παπαδημητρίου για την συμβολή του στην ολοκληρωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου από την ΠΑΕ Φωκικός για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο Γιάννης Κωστόπουλος είναι ηλικίας 26 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αμυντικού χαφ έχει ύψος 1,92 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στα 37 από τα 40 επίσημα παιχνίδια της ΠΑΕ Φωκικός.
Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στον Φωκικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ και στην Γ’ Εθνική οδηγώντας ως αρχηγός της ομάδας την ΠΑΕ Φωκικός, στην Football League.
Συνολικά στην ΠΑΕ Φωκικός αγωνίστηκε 135 παιχνίδια.
Ο Γιάννης Κωστόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Τιμόθεου Καβακά.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τόσο τον φίλο πρόεδρο της ΠΑΕ Φωικός Σίμο Παπαδημητρίου όσο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Φωκικός γιατί βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα