Δυσκολεύει του Βερδού για Ολυμπιακό

Δυσκολεύει του Βερδού για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Δυσκολεύει του Βερδού για Ολυμπιακό

bet365

Την απάντηση του Ζοάν Βερδού θα περιμένουν ως την Τετάρτη (19/6) στον Ολυμπιακό, με την περίπτωσή του να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα περιμένει ως αύριο τον παίκτη, ωστόσο οι πιθανότητες να απαντήσει θετικά δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού.

Πριν από λίγες μέρες ο Ισπανός άσος είχε έρθει στην Ελλάδα και έμεινε ευχαριστημένος από όσα είδε στον Ολυμπιακό, ενώ φάνηκε να τον καλύπτουν όσον αφορά το οικονομικό τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που του προσέφεραν οι ερυθρόλευκοι».

Ωστόσο, από τη μία η σύζυγός του δεν βλέπει με καλή προοπτική το ενδεχόμενο να έρθει και να ζήσει στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα από τη Superleague.

Ακόμα πάντως, το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά για τον Ολυμπιακό και αναμένεται η ενημέρωση του παίκτη στην Εσπανιόλ. Στον Ολυμπιακό την ίδια ώρα είναι προετοιμασμένοι ακόμα για την αρνητική έκβαση της υπόθεσης και έχουν ήδη στα χέρια τους εναλλακτική λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα