Super deal με Κορδέρο!

Super deal με Κορδέρο!

Γιώργος Τσακίρης
Super deal με Κορδέρο!

bet365

H AEK ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ισπανό μέσο (για 4 χρόνια) που απέδειξε ότι ήθελε να μείνει και ο Μελισσανίδης ότι ήθελε να τον κρατήσει!

«Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θα πρέπει και η ΑΕΚ να θέλει να μείνω», ήταν τα λόγια του Μίγκελ Ανχελ Κορδέρο τα οποία είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr και φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που επιθυμεί στην ομάδα παίκτες που θα θέλουν να παίξουν στην Ενωση με την καρδιά τους αφού το νέο αφεντικό της ΑΕΚ κατάφερε ένα σούπερ deal και κράτησε τον Ισπανό μέσο στην ομάδα κάνοντας πράξη την επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα που είχε ζητήσει την παραμονή του Κορδέρο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για 4 χρόνια συνεργασία με τον Μίγκελ Ανχελ Κορδέρο να γίνεται αυτόματα ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Ενωσης το οποίο τελεί υπό... δημιουργία. «Η επιθυμία μου έγινε πράξη», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ισπανού μέσου που υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα αποτελέσει ένα σημαντικότατο κομμάτι στην προσπάθεια της ΑΕΚ να γράψει από δω και πέρα μία νέα, ένδοξη και λαμπρή ιστορία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα