«Επαφές για Πλάσιλ ο Ολυμπιακός»

«Επαφές για Πλάσιλ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Επαφές για Πλάσιλ ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει συζητήσεις για κλείσει τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ, όπως υποστηρίζουν γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που συμπληρώνουν πως έκανε επαφές και για τον Μπενουά Σεϊρού.

Γαλλικά ρεπορτάζ υπογραμμίζουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ και ότι ο έμπειρος παίκτης της Μπορντό δεν αποκλείεται να φοράει τη νέα χρονιά την φανέλα των πρωταθλητών. Το aquitaine.france3.fr τονίζει δε πως για τους Πειραιώτες ο 31χρονος διεθνής Τσέχος, που αγωνίζεται και στο κέντρο και στα άκρα της επίθεσης, συνιστά μία μεταγραφική προτεραιότητα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Πιέρ Ισά ήρθε σε επαφή και με τον Πλασίλ και με τον ατζέντη του για να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Αρχικά ο στόχος ήταν ο Μπενουά Σεϊρού της Μαρσεϊγ για τον οποίο επίσης έγινε συζήτηση, όμως στην πορεία αποδείχθηκε πολύ δύσκολο το να γίνει μία τέτοια μεταγραφή παρότι ο παίκτης δεν τα βρίσκει με τους Μαρσεγιέζους για νέο συμβόλαιο. Έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί στον Πλάσιλ που μάλλον αποχωρεί από την Μπορντό, έχοντας πάντως ως βασική του επιδίωξη να μείνει στο Σαμπιονά. Οι κουβέντες γίνονται με σκοπό να πειστεί ο ποδοσφαιριστής και να δώσει μία θετική απάντηση.

«Η προοπτική του Ολυμπιακού μπορεί να ενθουσιάσει και να συναρπάσει τον Πλάσιλ που ψάχνει για μία νέα αρχή», σημειώνεται στο κομμάτι, που φιλοξενεί μία πρόσφατη δήλωση του Τσέχου με την οποία έκανε προαναγγελία της αποχώρησής του από τους «Γιρονδίνους». Υπενθυμίζεται βέβαια πως ο Πλάσιλ έχει συμβόλαιο με την Μπορντό έως το 2015 με την γαλλική ομάδα όμως να αδυνατεί να του καλύψει άλλο τις οικονομικές του ανάγκες. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως μένει τώρα να καθίσουν στο τραπέζι οι δύο ομάδες και πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 2 εκατ. ευρώ. Επίσης γίνεται μνεία στο ότι ο Τσέχος διεθνής χαφ αμείβεται με 150.000 ευρώ μηνιαίως (δηλαδή τον χρόνο με 1.800.000 ευρώ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα