Δασκαλάκης ξανά στον ΟΦΗ

Δασκαλάκης ξανά στον ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Δασκαλάκης ξανά στον ΟΦΗ

bet365

Ο Σήφης Δασκαλάκης επιστρέφει στον ΟΦΗ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τις 7/6, με τους Ομιλίτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ επιστρέφει ο Σήφης Δασκαλάκης, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τις 7 Ιουνίου. Οι Ομιλίτες επισημοποίησαν τη μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του 31χρονου γκολκίπερ για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ηρακλειώτης πορτιέρο που επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από επτά χρόνια, είναι 31 ετών (7 Αυγούστου 1982), πέρυσι αγωνιζόταν στην Βέροια και έχει συνολικά 97 συμμετοχές στην Α' Εθνική και 10 στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Έτοιμος να φέρω τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει»

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δασκαλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και δήλωσε έτοιμος να φέρει τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Είμαι έτοιμος να προσφέρω και να βοηθήσω, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να φέρουμε τον ΟΦΗ στην θέση που του αξίζει να βρίσκεται», ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1982, ο Σήφης Δασκαλάκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΟΦΗ το 2001. Στους Ομιλίτες παρέμεινε μέχρι το 2006, όταν... μετακόμισε στον συμπολίτη Εργοτέλη. Με τους «κιτρινόμαυρους» ακολούθησαν αρκετές συμμετοχές για να έρθει το μεγάλο άλμα το καλοκαίρι του 2011, όταν... ανηφόρισε στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Στους Πειραιώτες δεν «έπιασε» και ακολούθησε η Βέροια, όπου και πάλι ήταν στη... σκιά του Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα