«Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει»

Gazzetta team
«Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει»

bet365

Ανακοίνωση προκειμένου να ανυψώσoυν ψυχολογικά το ηθικό των παικτών εν όψει του σημαντικού για την άνοδο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού «Guerreros». Την Τρίτη η εκδίκαση για την αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε καν την ισοπαλία στον Ηρακλή. Αυτή τη στιγμή δε χρειάζονται περισσότερες αναλύσεις. Μπροστά μας είναι το ματς-τελικός με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές ας πράξουν τα δέοντα τη Τετάρτη.

Είμαστε καλύτερη ομάδα φτάνει να το αποδείξουμε άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τρομάζουν κανέναν όσα και να γραφτούν απο Βόλο μεριά τις επόμενες μέρες γιατί »σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει».

Είμαστε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, έχουμε ΕΝΔΟΞΗ και ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, έχουμε έναν ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΥΑΝΟΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ που στηρίζει διαχρονικά, είμαστε συνηθισμένοι στις δύσκολες αποστολές και με απλά λόγια:

ΑΝΟΔΟ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ !!!

ΠΑΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ – GUERREROS ATHENS».


Τέλος σ'ότι έχει να κάνει με την εκδίκαση για την αφαίρεση βαθμών σχετικά με τα όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι ιθύνοντες των «καναρινιών» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών για δυσφήμιση του αθλήματος και αλλοίωση του αγώνα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα