Δυσφήμιση για την Ελλάδα

Δυσφήμιση για την Ελλάδα

Gazzetta team
Δυσφήμιση για την Ελλάδα

bet365

Το μέλος της FIFA και πρόεδρος των Δανών ποδοσφαιριστών Μαντς Ολάντ με δηλώσεις του καλεί τον Σίμον Πόουλσεν να σκεφτεί πολύ καλά πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολάντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk», αναφέρεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Μάλιστα στέλνει μήνυμα στο υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, Πόουλσεν να σκεφτεί πολύ καλά πριν υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολάντ για να γίνει πιο πειστικός φέρνει για παράδειγμα την περίπτωση του Κάσπερ Ρίσγκαρντ, που την σεζόν 2010-11 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου και στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του ίδιου του παίκτη.
«Στην Αθήνα ήταν φανταστικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να ονειρεύεται τον ήλιο και τις παραλίες. Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι τόσο καλά στην Ελλάδα, δεν ήταν και τόσο διασκεδαστικά εκεί. Θα ήταν καλό όλοι οι παίκτες που πάνε στην Ελλάδα να παίρνουν μία τραπεζική εγγύηση» ανέφερε σχετικά ο Ρίσγκαρντ, ενώ ο Ολάντ πρόσθεσε: «Ο Πανιώνιος σταμάτησε να πληρώνει τον μισθό του. Ο σύλλογος, μάλιστα, κατήγγειλε την σύμβασή του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον πιέσει να παραιτηθεί από τα δεδουλευμένα του».
Η περίπτωση Ρόμενταλ
«Είναι ο τελευταίος ο οποίος είχε περιπέτεια στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς βρέθηκε λύση μεταξύ των δύο πλευρών.
Στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός και βία από οπαδούς εναντίον παικτών».
Για Πόουλσεν
«Ο Σίμον Πόουλσεν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός πριν υπογράψει με ελληνικό σύλλογο».

 

Τελευταία Νέα