Υποβιβασμός με... κλάματα στην Ιντεπεντιέντε (vid)

Υποβιβασμός με... κλάματα στην Ιντεπεντιέντε (vid)

bet365

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της ζει η Ιντεπεντιέντε, που μετά από 108 χρόνια υποβιβάζεται για πρώτη φορά στη Β' κατηγορία. Κλάματα στις κερκίδες από άντρες και γυναίκες.

Στη χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα, ο υποβιβασμός ενός εκ των πλέον ιστορικών σωματείων, με τις επτά κατακτήσεις Κόπα Λιμπερταδόρες -περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα- και 16 πρωταθλημάτων, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ένα απλό γεγονός. Μετά την Ρίβερ πριν από δύο χρόνια, μία ακόμα από τις -πάλαι ποτέ- κραταιές δυνάμεις του αργεντίνικου ποδοσφαίρου θα διαβεί το δύσκολο μονοπάτι για τη Β' κατηγορία, για πρώτη φορά στην τεράστια (108 χρόνων) ιστορία της!

Η εντός έδρας από τη Σαν Λορέντζο με 1-0, ήταν αυτή που την καταδίκασε, αν και την ίδια στιγμή κανένα άλλο από τα υπόλοιπα δύο αποτελέσματα της αγωνιστικές δεν την βόλεψε. Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε άνδρες και γυναίκες στις κερκίδες να μην μπορούν να συγκρατήσουν α δάκρυά τους. Άλλοι να κρατούν το κεφάλι τους, άλλοι να κοιτούν σαστισμένοι.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα δεν θα αγωνιζόταν πλέον στα... σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Παρ' όλη τη θλίψη τους ωστόσο, βρήκαν τη δύναμη στο τέλος να χειροκροτήσουν τους παίκτες για την προσπάθειά τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πλέον η Μπόκα Τζούνιορς είναι η μοναδική ομάδα στην Αργεντινή που δεν έχει υποβιβαστεί

 

Τελευταία Νέα