Γιαννιώτης ο Σωτηρίου

Gazzetta team
Γιαννιώτης ο Σωτηρίου

bet365

Την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. «θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ανέφερε ο παίκτης».

Η ενίσχυση στο τέρμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Οι Ηπειρώτες μετά τον Βελλίδη ανακοίνωσαν την απόκτηση και του 26χρονου Δημήτρη Σωτηρίου με την ανακοίνωση να αναφέρει: «H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου για τα επόμενα δυο χρόνια».

«Σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Σωτηρίου δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του συμβολαίου μου και είναι τιμή για μένα που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου . Εύχομαι να έχω μια χρονιά με υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω πολύ καλά σε ποιά ομάδα έρχομαι και τις απαιτήσεις του κόσμου της και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ σε αυτές».

Ο Δημήτρης Σωτηρίου γεννήθηκε στις 13-09-1987, έχει ύψος 1,86 είναι 83 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Κύπρο με την ομάδα του Ερμή Αραδίπου. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας.

Προηγούμενες ομάδες: Πανιώνιος, Φωστήρας, Λάρισα, Εθνικός, Λάρισα, Ερμής Αραδίπου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα