Πλησιάζει σε Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πλησιάζει σε Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Σωκράτης Φυτανίδης βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αφού το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Μετά την συμφωνία με τον Χουμπ Στέφενς, ο δικέφαλος φουλάρει στα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Σωκράτης Φυτανίδης αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας, αφού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τον έμπειρο αμυντικό που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι η χρονική διάρκεια, αφού ο ΠΑΟΚ προτείνει διετές συμβόλαιο και ο ίδιος θέλει τετραετές. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα και είναι πολύ πιθανό να σμίξει με έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Γιάννη Σκόνδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα