Πρόταση Μίλαν για Ντιαμάντι

Gazzetta team
Πρόταση Μίλαν για Ντιαμάντι

bet365

Γιουβέντους και Ιντερ έχουν στη λίστα τον Ιταλό playmaker, όμως οι Ροσονέρι έκαναν πρόταση στην Μπολόνια.

Οπως έχει γίνει γνωστό, οι Ροσονέρι θέλουν από τη νέα σεζόν να παίζουν με σύστημα 4-3-1-2 και αναζητούν ποιοτικό παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του «δεκαριού». Πριν μερικές μέρες ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε ότι του αρέσει ο αριστεροπόδαρος διεθνής και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν προσφορά στην ομάδα του.

Δεδομένου ότι ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι είναι πλέον 30 ετών, οι Ροσομπλού ζητούν πολλά έχοντας βάλει την τιμή στα 10 εκατ. ευρώ, όμως η Μίλαν κατέθεσε πρόταση που μάλλον αγγίζει αυτή την αξία. Συγκεκριμένα, οι Ροσονέρι δίνουν 8 εκατ. ευρώ και τη δυνατότητα στην Μπολόνια να επιλέξει έναν εκ των Αμέλια, Αντονίνι, Ντιντάκ Βιλά, Σάλαμον, Τζακάρντο και πλέον αναμένεται η απάντηση για να δούμε αν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Στην Μίλαν υπολογίζουν ότι η εμπειρία του Ντιαμάντι θα μπορέσει και να βοηθήσει τον Ρικάρντο Σαπονάρα που παίζει στην ίδια θέση, ενώ ο Μπόατενγκ -που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σαν τρεκουαρτίστα- δεν αποκλείεται να αποχωρήσει για να φέρει μετρητό στα ταμεία ενόψει των μεταγραφών που έρχονται.

 

SERIE A Τελευταία Νέα