Τέλος ο Μοδέστο!

Τέλος ο Μοδέστο!

Gazzetta team
Τέλος ο Μοδέστο!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανσουά Μοδέστο. Πάντα ανοιχτή η πόρτα της ομάδας για τον παίκτη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αμυντικός από την Κορσική αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος του Πειραιά. Επόμενος σταθμός του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Μπαστιά, αφού η επιστροφή του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα φημολογείται εδώ και καιρό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δήλωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μοδέστο και ευχήθηκε οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό να ξασμίξουν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοδέστο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Φρανσουά Μοδεστό απέδωσε στο σύλλογο στο μέγιστο βαθμό αυτά που ζητάμε απο τους ποδοσφαιριστές της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας:

Ποδοσφαιρική ποιότητα, σεβασμό στον σύλλογο και τους φιλάθλους μας, σκληρή δουλειά, πάθος και μαχητικότητα στο γήπεδο.

Στις νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ομάδας, το πνεύμα μαχητή που έχει ο Φρανσουά, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο πνεύμα του ΘΡΥΛΟΥ, τον έκανε ακόμα πιο πολύτιμο.

Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επαγγελματική επιτυχία και τον διαβεβαιώνω ότι η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή.

Είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα