Στη Γερμανία για Σισοκό ο Βρύζας

Στη Γερμανία για Σισοκό ο Βρύζας

Gazzetta team
Στη Γερμανία για Σισοκό ο Βρύζας

bet365

Για την Γερμανία αναχώρησε την Πέμπτη (13/6) ο Ζήσης Βρύτζας προκειμένου να διαπραγματευθεί με την Βόλφσμπουργκ τη μεταγραφή του Ιμπραήμ Σισοκό.

Ο ΠΑΟΚ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό μέσο των «λύκων» που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς παραδέχθηκε ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Έτσι από την Πέμπτη ο Βρύζας βρίσκεται στη Γερμανία για να «κλείσει» την μεταγραφή του Σισοκό, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας αποφέρει στα ταμεία της Βόλφσμπουργκ 700.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ η γερμανική ομάδα θα τα κερδίσει από το συμβόλαιο που είχε ο παίκτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα