Δεν ήθελε Ελλάδα ο Φαμπιάνο

Δεν ήθελε Ελλάδα ο Φαμπιάνο

Gazzetta team
Δεν ήθελε Ελλάδα ο Φαμπιάνο

bet365

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαψεύδει για τον Λουίς Φαμπιάνο, η πρόταση όμως φαίνεται πως έγινε για τον Βραζιλιάνο, αλλά παρά το ότι ήταν αρκετά καλή, ο ίδιος δεν «ψηνόταν» με την προοπτική της Ελλάδας.

Ένα από τα ονόματα που ενεπλάκησαν μεταγραφικά με τους νταμπλούχους Ελλάδας το προηγούμενο διάστημα, ήταν ο Βραζιλιάνος άσος της Σάο Πάολο, με τα Μέσα της πατρίδας του να κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια διέψευδαν κάθε ενδιαφέρον για τον έμπειρο στράικερ, ωστόσο η πρόταση φέρεται να έγινε τελικά σύμφωνα με τη «Sportday».

Μάλιστα αυτή φαίνεται πως ήταν και αρκετά καλή οικονομικά για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο η υπόθεση κόλλησε όπως όλα δείχνουν στον ίδιο τον Φαμπιάνο. Ο 32χρονος φορ έχοντας αποκτήσει δόξα, αλλά και χρήμα στην πλούσια καριέρα του, δεν... τρελαινόταν για να έρθει στη χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα