Με αλλαγές κόντρα στην Νίκη

Με αλλαγές κόντρα στην Νίκη

bet365

Αρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες του Παναιτωλικού που δεν θα είναι διαθέσιμοι στο αυριανό ματς κόντρα στην Νίκη.

Παιχνίδι-κλειδί θεωρείται το αυριανό κόντρα στην Νίκη για τον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα του Αγρινίου αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Α' Εθνική.

Στην «μάχη» αυτή όμως, οι απουσίες παραμένουν πολλές, με τον τεχνικό των καναρινιών, Μάκη Χάβο, να ψάχνει λύσεις, για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι Μπόγιοβιτς, Γκόλιας παραμένουν τραυματίες, ενώ εκτός είναι και οι «κιτρινισμένοι» Μπελόν και Ιωάννου, όπως και ο Τζούνιορ που είδε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Στεφανάκος που εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών, όμως δεν είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί, μιας και η απόδοση του Τακίδη στα τελευταία ματς ήταν πολύ καλή.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Τακίδης, με τους Μελισσά και Κούσα μπροστά του, τον Μπακάκη δεξιά και τον Δάρλα αριστερά.

Στον άξονα θα είναι ο Σφακιανάκης, με τον Μουμίν δίπλα του αντί του Τζούνιορ, ενώ μπροστά τους θα κινείτε σε ελεύθερο ρόλο ο Φαβάλι.

Στην κορυφή εκτός απροόπτου θα είναι ο Κουτσοσπύρος, ενώ στα φτερά της επίθεσης θα βρεθούν και πάλι οι Καμαρά και Σίσιτς.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία του συλλόγου, αφού αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη η τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού, η οποία διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας και όχι στο Εμίλεον.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα