Το μυαλό στην Νίκη οι Αγρινιώτες!

Gazzetta team
Το μυαλό στην Νίκη οι Αγρινιώτες!

bet365

Στον Παναιτωλικό δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία... χαρτοπόλεμου, καθώς τονίζουν πως την άνοδο θα την κερδίσουν εκεί που είναι καλύτεροι! Μέσα στο γήπεδο!

Εξ αρχής και με την μορφή δηλώσεων από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα, αλλά και με ανακοίνωση που εκδόθηκε στο Αγρίνιο καταδίκασαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόμο του ατυχές περιστατικό με τον ευτυχώς όχι σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτη Καρρά!

Από κει και πέρα οι άνθρωποι των «κυανοκίτρινων» απορούσαν με την στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου την Δευτέρα (ένσταση, μηνύσεις κατά πάντων) αφού είχαν στο μυαλό τους τα όσα είπε αμέσως μετά τον αγώνα ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ΠΑΕ στην τηλεόραση του OTE TV. Εκεί όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ευθύνη ο Παναιτωλικός τον οποίο ευχαρίστησε και για την φιλοξενία.

Πάντως στις τάξεις του Αγρινιώτικου συλλόγου επικρατεί ενθουσιασμός από την νίκη που έστειλε την ομάδα μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ και όπως αναφέρουν δεν είναι διατεθειμένοι «να παίξουν το παιχνίδι του Βόλου» συνεχίζοντας τον... χαρτοπόλεμο! Ήδη το μυαλό όλων είναι στο τρίτο σερί εντός έδρας ματς το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Νίκη Βόλου! Εκεί όπου με νέο τρίποντο ο Παναιτωλικός θα έχει κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα ανόδου στην Σούπερ Λίγκα!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα