Φραγκουλάκης και... βόμβα!

Gazzetta team
Φραγκουλάκης και... βόμβα!

bet365

Ο Μάνθος Πουλινάκης τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να φέρει παίκτη-κράχτη στον ΟΦΗ. Προχωράει και του Φραγκουλάκη αν μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα δυνατό όνομα είναι έτοιμος να φέρει ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Creta TV. Ο Πουλινάκης τόνισε ότι έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα, χωρίς να μπει σε άλλες λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ, ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει τον Μιχάλη Φραγκουλάκη στο Ηράκλειο, ωστόσο για να «κατηφορίσει» στην Κρήτη πρέπει να μείνει ελεύθερος, αφού λεφτά για να δοθούν στους Αρκάδες δεν υπάρχουν.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν τον υπολογίζει και στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι θα αποδεσμευτεί και ποντάρουν στην καταγωγή του και στην καλή σχέση με τον Δερμιτζάκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Στο μεταξύ, σε καλό δρόμο είναι η περίπτωση του Σήφη Δασκαλάκη, ενώ συνεχίζεται το ενδιαφέρον για Νέμεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα