Έκκρυθμη η κατάσταση στο Μεσσηνιακό

Gazzetta team
Έκκρυθμη η κατάσταση στο Μεσσηνιακό

bet365

Ένταση επικρατεί στις σχέσεις των παικτών με τη διοίκηση του Μεσσηνιακού σ'ότι έχει να κάνει με τα χρήματα που θα παίρνουν οι πρώτοι τη νέα χρονιά. Παρελθόν οι Σταυρ.Τσουλάκος και Αθανασόπουλος.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών με την διοίκηση του Μεσσηνιακού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες των «πρασίνων» «Δεν είναι δυνατόν φέτος να παίζαμε για 450 τον μήνα, μας είχαν υποσχεθεί ότι εφόσον ανεβεί η ομάδα θα μας τα διπλασιάσουν και τώρα μας λένε ότι θα πάρουμε τα ίδια. Δεν γίνεται πια να το δεχτούμε αυτό. Σε εμάς θα δίνουν 500 και σε άλλους που θα έρθουν πάλι από … μακριά θα δώσουν ξανά από 3.000 και 5 χιλιάδες τον μήνα».

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ο Σταύρος Τσουλάκος αποχώρησε από την ομάδα. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον Σταύρο Παπαδόπουλο (εμφανίστηκε εκνευρισμένος απ'όλα τα παραπάνω με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προεδρία), ενώ πολύ κοντά στην φυγή τους από το σύλλογο βρίσκονται και οι Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος, Ηλ. Τσουλάκος, Νιάρχος, Κωστόπουλος και Σταματόπουλος.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες από υπάρχον δυναμικόν, ενώ πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσει από τη θέση που έχει στο Δ.Σ. δέχεται ο Πέτρος Παπαδόπουλος για να αναλάβει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κάτι το οποίο ο πρώτος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα