Παρελθόν (και) ο Κύργιας από Απόλλωνα

Gazzetta team
Παρελθόν (και) ο Κύργιας από Απόλλωνα

bet365

Παρελθόν από το δυναμικό του Απόλλωνα μετά τον Μιχάλη Μανιά αποτελεί και ο Μιχάλης Κύργιας. Κοντά στο να ανανεώσουν οι Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Δεληζήσης και Φαρινόλα.

Ακόμα ένας παίκτης μετά τον Μιχάλη Μανιά αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις των «κυανολεύκων». Ο λόγος για τον Μιχάλη Κύργια που απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό έως τώρα τοπίο σε ότι έχει να κάνει με το ποίοι θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο δυναμικό της ομάδας και ποίοι όχι.

Σίγουρη θεωρείται η παραμονή των Γουμάγια, Αθανασίου, Μπάρκογλου και Δημογιάννη που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν να ανανεώσουν τα συμβολαία τους οι Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Δεληζήσης και Φαρινόλα που τα έχουν βρει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου.

Αντίθετα παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μανιάς, Ρόβας (έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ), Λεοντίου,Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ντόε, Καραμαλίκης, Ντιαλό, Βαλαώρας, Αντωνόπουλος και Κορώνης. Ερωτηματικό παραμένουν οι περιπτώσεις των Κοτταρά, Καραδέμητρου, Κιάσσου, Χατζηζήση, Ιασωνίδη, Κατσίκη, Χιντζίδη και Καμαρά που παρότι έχουν μιλήσει με τους διοικούντες δεν έχει επιτευχτεί συμφωνία λόγω της διαφοράς που παρατηρείται στο οικονομικό.

Να σημειωθεί πως σ'ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Νιγηριανού μέσου τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις 18 του μήνα και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που έχει ο πάικτης με την Εθνική της χώρας του. Πρόθεση πάντως και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα