Στην Κίνα για προπονήσεις ο Μισίμοβιτς

Στην Κίνα για προπονήσεις ο Μισίμοβιτς

Στην Κίνα για προπονήσεις ο Μισίμοβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός διά στόματος Γιάννη Βρέντζου «τελείωσε» την υπόθεση Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς με τον Βόσνιο άσο να αφήνει την Γερμανία και να γυρίζει στην Κίνα για προπονήσεις.

Ο Μισίμοβιτς που πάλευε το τελευταίο χρονικό διάστημα να μείνει ελεύθερος από την Γκουιζού Ρενέ υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να επιστρέψει στην Κίνα. Ο διεθνής άσος που μονοπώλησε για μέρες την μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού μέχρι ο Γιάννης Βρέντζος να επισημάνει πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα λόγω κόστους, άρχισε ξανά προπονήσεις με τον κινέζικο σύλλογο, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο ανταποκριτής του Goal.com σε Κίνα και Ασία εν γένει, Πίτερ Ντέιβις. «Παρότι συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό ο διεθνής Βόσνιος παίκτης Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς επέστρεψε στην Γκουιζού για προπονήσεις», ήταν το σχόλιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα