Ανεβάζει... στροφές για το Μουντιάλ ο Ολαϊτάν!

Ανεβάζει... στροφές για το Μουντιάλ ο Ολαϊτάν!

Ανεβάζει... στροφές για το Μουντιάλ ο Ολαϊτάν!

bet365

Φουλάρει για τα καλά για το επικείμενο Παγκόσμιο Νέων ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, Μάικλ Ολαϊτάν, όντας αποφασισμένος για πολύ καλές εμφανίσεις με τη Νιγηρία.

Στους ρυθμούς που επερχόμενου Μουντιάλ Νέων, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Τουρκίας κινείται ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο διεθνής Νιγηριανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Νιγηρίας, που μετέχει στον ίδιο όμιλο με τις Κούβα, Νότια Κορέα και Πορτογαλία και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της για τα νοκ άουτ του θεσμού.

Ο 20χρονος παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να αναδείξει το ταλέντο του στην πολύ σημαντική διοργάνωση. Την ίδια ώρα θέλει πολύ να αποδείξει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έπραξαν ορθά που τον εμπιστεύθηκαν και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους και να στείλει τα δικά του αγωνιστικά... μηνύματα για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα