Παρελθόν από Ατρόμητο ο Μανόλο

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν από Ατρόμητο ο Μανόλο

bet365

Ο Μανόλο αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, καθώς ο Γιάννης Αγγελόπουλος τον ενημέρωσε ότι δε θα γίνει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για δυο χρόνια.

Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τον Βέλιμιρ Ράντμαν, όμως υπέγραψε στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε. Ο λόγος για τον Μανόλο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου με τη φανέλα των Περιστεριωτών. Έτσι, η ΠΑΕ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του, όπως ανακοίνωσε, αφού ο Γιάννης Αγγελόπουλος τον ενημέρωσε ότι δε θα του εφαρμοστεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για δυο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Manuel Reina «Manolo».

Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τον εκπρόσωπο του 28χρονου γκολκίπερ και τον ενημέρωσε ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος της για οψιόν ανανέωσης.

Τερματοφύλακας με μεγάλες παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και πλούσιο βιογραφικό ο «Manolo» ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο αλλά λόγω της παρουσίας του Ράντμαν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Επέδειξε, ωστόσο, επαγγελματικό φρόνημα και υψηλό επίπεδο συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την παρουσία του και εύχεται επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα