«Κι εγώ βαρέθηκα Κατσουράνη και Καραγκούνη!»

Gazzetta team
«Κι εγώ βαρέθηκα Κατσουράνη και Καραγκούνη!»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την Εθνική και την παρουσία του ίδιου και του Καραγκούνη, καθώς και για τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής και σε δηλώσεις του στον Sentra FM, τόνισε αστειευόμενος ότι και ο ίδιος και έχει βαρεθεί να βλέπει τον... εαυτό του και τον «Κάρα»! Παράλληλα, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και για το μπάσκετ!

Αναλυτικά:

Για το ποιόν διαλέγει μεταξύ του Γκάλη του Διαμαντίδη και του Σπανούλη: «Είναι τεράστιοι μπασκετμπολίστες και έχουν βοηθήσει πολύ το άθλημα».

Για το αν έχει παίξει μπάσκετ: «Δεν έπαιξα ποτέ επαγγελματικά. Όταν έδωσα εξετάσεις για το αθλητικό γυμνάσιο έδωσα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ήμουν καλός στο μπάσκετ αλλά κοντός»

Για την Εθνική: «Πήραμε αυτό που θέλαμε και είναι σημαντικό για να έχουμε σίγουρη την δεύτερη θέση. Περιμένουμε δυο στραβοπατήματα από τους Βόσνιους. Πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες για να έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση και μπορούμε να έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση. Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλξαμε με την απόδοση μας, μας επηρέασε ο γήπεδο που ήταν από πλαστικό. Ήταν και τέλος της χρονιάς κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένη. Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και είναι αλλιώς και θα πάμε στην Βραζιλία γιατί το θέλουμε πολύ

Για το αν υπάρχουν παιχνίδια που απλά θέλει η ομάδα να βάλει ένα γκολ και να μην δεχτεί: «Υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια και τέτοια σου δίνουν τις προκρίσεις. Δεν θέλξαμε αλλά όσο μπορούσαμε τα δώσαμε όλα και πήραμε τους τρεις βαθμούς αυτό μετράει. Δεν τα βάζει κανείς σε ένα κάδρο και λέει θα κερδίζουμε επαγγελματικά».

Για το πώς επηρεάζεται μια καλύτερη ομάδα παίζοντας μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας: «Εξαρτάται από την ψυχολογική κατάσταση που θα είναι ομάδα. Από την καλύτερη ομάδα εξαρτάται στην Λετονία είχαμε καλή απόδοση. Η μία έπαιζε σε πλαστικό γήπεδο και η άλλη σε κανονικό γήπεδο, την μια παίζαμε Σεπτέμβρη και την άλλη Ιούνιο»

Για το Mundial: «Θα πάμε στο Μουντιάλ υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους. Έτσι, θα κλείσουμε αυτή την δεκαετία με μεγάλη επιτυχία και θα είναι μια χρυσή δεκαετία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε μια παρουσία όπως στο Euro του 12, θα είναι πολύ καλή. Mια ομάδα αξιόμαχη που θα διεκδικήσει την νίκη σε όλο τα παιχνίδια και τότε παίξαμε καλό ποδοσφαίρο. Αυτό που κάναμε το '12 πρέπει να κάνουμε και στο Mundial»

Για την παρουσία του στην Εθνική και τον Καραγκούνη: «Και εγώ βαρέθηκα να μας βλέπω, λίγο υπομονή πέντε ματς και μετά το Mundial. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, λίγο υπομονή και βλέπουμε. Ο Γιώργος είναι τεράστιο κεφάλαιο για την Εθνική. Από την στιγμή που η ομάδα έχει επιτυχία γέρνει προς τα εμάς η ζυγαριά».

Για τον ΠΑΟΚ στα play-off: «Βγάλεμε ψυχικά αποθέματα στο τέλος χάσαμε τρία ματς στο 90. Ήμασταν τυχεροί στο τελευταίο παιχνίδι στο Περιστέρι και πήραμε την πρώτη θέση στα play-off»

Για τον προπονητή που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι και θέμα τι προπονητής μπορεί να έρθει στη Ελλάδα, είναι δύσκολο να έρθει μεγάλος προπονητής . Ένας Έλληνας προπονητής που θα έχει πλάνο θα βγάζει νέος ποδοσφαιριστές και θα φέρνει αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ θα ταίριαζε αλλά καλύτερα είναι ένας ξένος, υπάρχει πίεση και καλύτερα να είναι κάποιος που να μην ξέρει την ελληνική πραγματικότητα»

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει καλή κουλτούρα και με έχει ανταμείψει για ότι έχω κάνει μέσα στο γήπεδο και για το ότι δίνω την ψυχή μου για την ομάδα. Εγώ από την πλευρά θέλω αυτό να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. δεν νιώθω πίεση αν και πάντα υπάρχει αυτό μέσα στις μεγάλες ομάδες εγώ το έχω συνηθίσει »

Για τον Δώνη και το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Εγώ ήμουν 4 ή 5 μήνες με τον κύριο Δώνη, δεν μπορώ να πάρω θέση ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Είχε έρθει σε κόντρα με τους οπαδούς ήταν δύσκολο να συνεχίσει. Ο ΠΑΟΚ θέλει ηρεμία και δουλειά. Στο ποδόσφαιρο δουλεία και οργάνωση φέρνουν αποτελέσματα . Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική, γήπεδο και μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Εάν έχει προγραμματισμό έρχονται αποτελέσματα αλλά αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη η υπομονή δεν είναι αρετή του Έλληνα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι σιγά σιγά θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε κάποια ευκαιρία φέτος, ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να μην ήταν καλός αλλά κέρδισε άνετα το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά ότι περνά,ει περνάει στην ζωή δεν ξανά γυρίζει. Να κοιτάξει μπροστά και να δουλέψει Δεν πρέπει να κοιτάς πίσω να λες έχασα την μια ευκαιρία και την άλλη»

Για το ότι βγήκε δεύτερος στις εκλογές του ΠΣΑΤ και για τις σχέσεις που είχε με τους συμπαίκτες τους: «Πολλά λέγονται γιατί υπάρχει ζήλια όταν κάποιος είναι πτυχωμένος και πετυχαίνεται στόχους που βάζει. Δεν είμαι άγιος αλλά σε γενικά πλαίσια πάντα είχα καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες»

Για το αν θα έκλεινε την καριέρα του στην ΑΕΚ, στην γ΄ ή στην β΄ Εθνική: «Εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, σίγουρα θα ήθελε να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Αλλά ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνεις σχέδια γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται »

 

Τελευταία Νέα