Η μεγαλύτερη αθλητική απογραφή στην ιστορία!

Τι oμάδα είσαι; Τι oμάδα είσαι;
Η μεγαλύτερη αθλητική απογραφή στην ιστορία!

bet365

Πρωτοφανής συμμετοχή στην ψηφιακή κάλπη που άνοιξε στο gazzetta από το απόγευμα της Πέμπτης για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων συλλόγων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Προτού ακόμη συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την ώρα που άνοιξε η ψηφιακή κάλπη του gazzetta για την μεγαλύτερη αθλητική απογραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η ανταπόκριση των ψηφοφόρων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί. Η συμμετοχή έσπασε πριν από λίγο ακόμη ένα φράγμα! Περισσότεροι από 20 χιλιάδες ψηφοφόροι μπήκαν στο ψηφιακό παραβάν και έριξαν την ψήφο τους για να δηλώσουν τις αγαπημένες τους ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Τα ευρήματα αυτής της ψηφιακής ψηφοφορίας, στην οποία κάθε ψηφοφόρος έχει το δικαίωμα μιας μόνο ψήφου, είναι ήδη εντυπωσιακά και πολύτιμα, αφού δείχνουν το μέγεθος της απήχησης συλλόγων και πρωταθλημάτων στο ελληνικό αθλητικό κοινό, στους επισκέπτες του νούμερο 1 αθλητικού website της χώρας. Οι ελληνικοί σύλλογοι, όπως και όλα τα μέλη της αθλητικής αγοράς, παρακολουθούν στενά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων μέσα από την facebook page του gazzetta, αφού τους βοηθούν να αντιληφθούν το μέγεθος της απήχησης των ομάδων στην αθλητική κοινωνία.

Μη χάνεις την ευκαιρία να ασκήσεις και εσύ το εκλογικό σου δικαίωμα, να ψηφίσεις τις αγαπημένες σου ομάδες και να συμμετέχεις στη διαμόρφωση των ιστορικών αποτελεσμάτων! Πάρε μέρος και στη διάδοση της ψηφοφορίας, για να βοηθήσεις το gazzetta να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους στην κάλπη του και να βγάλει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.

Και μη ξεχνάς: η ψήφος σου εξασφαλίζει την συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για 30 σούπερ δώρα!

Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή με την προηγούμενη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ, να κάνεις like στο gazzetta και να πάρεις μέρος στην ψηφοφορία. Το gazzetta σου δίνει την ευκαιρία συμμετοχής στο μεγαλύτερο οπαδοψήφισμα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

30 σούπερ δώρα!

Ολοι οι ψηφοφόροι θα μπουν σε κλήρωση για σούπερ δώρα, τα οποία εξασφάλισε το gazzetta για να σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη.

Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα φανταστικό ηλεκτρικό scooter ΕMW αξίας 2535 ή 2635 ευρώ! Μάθε τα πάντα για τα ηλεκτρικά scooter EMW (πάτα εδώ), τα οποία σου δίνουν την δυνατότητα να καλύψεις 300 χιλιόμετρα με 1 ευρώ! Μπες τώρα στο site της EMW να δεις όλα τα μοντέλα.

Ενας τυχερός θα κερδίσει 1 χρόνο συνδρομής OTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου!

Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Pro Evolution Soccer 2013 PlayStation 3, 5 τυχεροί από ένα Pro Evolution Soccer 2013 PC, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Football Manager 2013 PC!

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Nike T-Shirt Juventus και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια Mercurial Veloce AG της Nike!

Σχετικά με το παιχνίδι

- Σε κάθε κατηγορία μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία ομάδα.

- Στην κατηγορία "Ευρώπη" αν ψηφίσετε μία από τις ομάδες που ανήκει στις έξι επόμενες κατηγορίες (στα έξι αναφερόμενα πρωταθλήματα, Premier League, Campionato, Championnat, Primera Division, Bundesliga, Πρωτάθλημα Κύπρου) τότε αυτομάτως η ψήφος θα καταμετρηθεί και στην κατηγορία (πρωτάθλημα) στην οποία ανήκει η ομάδα.

- οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί και εμφανίζονται αλφαβητικά βάσει της κατηγορίας στην οποία έπαιξαν κατά τη σεζόν 2012-13!

- Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα μόνο μίας ψήφου.

Μη χάνεις χρόνο! Πάτα εδώ και ρίξε κι εσύ την ψήφο σου στην κάλπη, πάρε μέρος στην μεγαλύτερη αθλητική απογραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τι oμάδα είσαι;
Τι oμάδα είσαι;