Απαντά ο Χριστόπουλος

Gazzetta team
Απαντά ο Χριστόπουλος

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει στα χέρια του μια πολύ «δυνατή» πρόταση από την ουκρανική Ταβρίγια Σιμφερόπολ και αφού είχε πολύωρη συνάντηση με τον Χριστοβασίλη, καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Εν μέσω της αγωνίας για την αδειοδότηση, στον ΠΑΣ έχει προκύψει και θέμα προπονητή. Η ομάδα από την ανατολική Ευρώπη που του έχει καταθέσει πρόταση, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία η Ταβρίγια Σιμφερόπολ, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Λούζνι. Η πρόταση προς τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα φαίνεται ότι είναι εξαιρετική σε σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Χριστόπουλος είχε συνάντηση το χθεσινό βράδυ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, η οποία κράτησε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι δύο ώρες τα έλεγαν για αρκετές ώρες και από το περιβάλλον των Γιαννιωτών προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο όλα παραμένουν στον αέρα. Ο Χριστόπουλος ζυγίζει τα δεδομένα και αναμένεται να απαντήσει σύντομα, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα