Τέλος ο Φούλοπ, ευχαριστώ σε Ράγιος

Νίκος Τσιώκος
Τέλος ο Φούλοπ, ευχαριστώ σε Ράγιος

bet365

Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρτον Φούλοπ, ενώ ευχαρίστησε τον Ρούμπεν Ράγιος για την προσφορά του στους Αρκάδες.

Άλλος ένας παίκτης είδε σήμερα την πόρτα της εξόδου από τον Αστέρα και αυτός ήταν ο Μάρτον Φούλοπ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, παρά την εξαιρετική του παρουσία, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες, καθώς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους. Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Τρίπολης ευχαρίστησε τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος πήγε στη Μακάμπι Χάιφα, για την προσφορά του τα δυο χρόνια που βρισκόταν εκεί.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Φούλοπ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την λύση (κοινή συνεναίση) της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μάρτον Φούλοπ.

Ο Μάρτον, ένας εξαιρετικός τερματοφύλακς και χαρακτήρας συνέβαλε τα μέγιστα στην πλέον επιτυχημένη χρονιά του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του.

Για τον Ράγιος

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ρούμπεν Ράγιος, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή, για τη μεγάλη προσφορά του, τα δυο (2) χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα