Διαψεύσεις για Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό

Διαψεύσεις για Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια περί Λουίς Φαμπιάνο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία έκανε λόγο για πρόταση πέντε εκατομμυρίων του Ολυμπιακού στον Λουίς Φαμπιάνο, ο οποίος φερόταν να σκέφτεται να φύγει από την Σάο Πάολο. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι αποσαφήνισαν πως δεν υπάρχει κανέναν θέμα με τον 32χρονο επιθετικό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ.

Επιπροσθέτως στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνιζαν ότι δεν έχει κλείσει ακόμα κανένα φιλικό παιχνίδι με την Χέρενφεϊν στην Ολλανδία, το οποίο παρουσιαζόταν ως σίγουρο έπειτα από την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο σύλλογος του Μάρκο Φαν Μπάστεν. Ανέφεραν ό,τι μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο ούτε κλεισμένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα