Εντάσεις και... εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Εντάσεις και... εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Εντάσεις και... εκκαθάριση στην ΑΕΚ

bet365

Η τελευταία, ιστορική Γ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και παρά τις διαφωνίες λήφθηκε η απόφαση για εκκαθάριση και συμμετοχή στη Football League 2.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεδρίασε για μια τελευταία φορά, αφού, όπως αναμενόταν, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και ανακοινώθηκε η διάλυση και η εκκαθάριση βάσει πλειοψηφίας. Ο Aνδρέας Δημητρέλος, που αναλαμβάνει το ρόλο του εκκαθαριστή μαζί με τον Αλεξίου ως δικηγόρο και συνεπικουρούμενος από ορκωτό λογιστή έδωσε το παρών, όπως και ο Αλεξίου, μαζί με τον Νεστορίδη και τους Γρηγορίου και Σίμο.

Κατατέθηκε πρόταση ώστε αν τελικά δικαιωθεί η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη τα χρήματα να εκχωρηθούν στους Αλεξίου και Βαλασσόπουλο, έτσι ώστε μετά να πάνε στους πιστωτές, ενώ ο Χήνας πρότεινε σε αυτούς να συμπεριληφθεί και ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο δικηγόρος που «τρέχει» την υπόθεση. Η πρόταση έγινε δεκτή, όπως και αυτή του Κοτσώνη, ώστε τα τρία πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά του Ψωμιάδη.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην υπόθεση Σορεντίνο, από τη μεταγραφή του οποίου διεκδικούνται χρήματα. Κατόπιν πρότασης του Τσαντήλα, στην τριάδα των Αλεξίου-Βαλασσόπουλου-Οικονομόπουλου μπήκε και ο Κοτσώνης, ώστε να κινηθούν για τις υποθέσεις Ψωμιάδη-Σορεντίνο μαζί. Ο Παπαντριανταφύλλου ζήτησε να γίνει η εκχώρηση στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, με τον Αλεξίου να διαφωνεί και να τα βάζει με τους μικρομέτοχους.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν, με τον Σταθάκο να κάνει λόγο για εχθρούς της ΑΕΚ που προσπαθούν να την στηρίξουν και τον Αλεξίου να τον καλεί να μιλήσει με ονόματα. Ο Σταθάκος τον ρώτησε για το λόγο που εκπροσωπεί τους Supporters και εκείνος του απάντησε ότι είναι εκτός πραγματικότητας! Τελικά, μετά από περίπου 40 λεπτά από την έναρξη της Γ.Σ, η εκκαθάριση προχώρησε με τη σύμφωνη γνώμη των μεγαλομετόχων. H νέα εποχή έτσι της Ένωσης ξεκινάει και επίσημα, με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα