Δεν παίρνει πορτιέρο η Μπάρτσα

Δεν παίρνει πορτιέρο η Μπάρτσα

Δεν παίρνει πορτιέρο η Μπάρτσα

bet365

Κόντρα στην αίσθηση που είχε δημιουργηθεί περί αποχώρησης και μεταγραφής, οι Μπλαουγκράνα μένουν με τον Βαλδές.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Βίκτορ Βαλδές είχε κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2014 και πρόσφατα δήλωσε ότι «ο κύκλος μου στην ομάδα έχει κλείσει». Μάλιστα, υπήρξε δυνατό σενάριο που τον έφερνε κάτω από τα δοκάρια της Μονακό για τη νέα σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκεται να συμβεί.

Αν ο Βαλδές αποχωρούσε φέτος, τα χρήματα από την πώλησή του θα πήγαιναν στην απόκτηση του αντικαταστάτη του, όμως η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει ότι δεν θα κάνει τώρα μεταγραφή για τη θέση του Νο1. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα χάσει τον Καταλανό χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της, όμως το θετικό είναι ότι για φέτος έχει κλείσει το θέμα με τους τερματοφύλακες, αφού η προτεραιότητα έχει καθοριστεί.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μεταγραφή η οποία έχει ήδη καθυστερήσει έναν χρόνο να γίνει. Μετά τα περίπου 60 εκατ. ευρώ που κόστισε το «μπαμ» με τον Νεϊμάρ, ό,τι ρευστό υπάρξει από πωλήσεις παικτών θα χρησιμοποιηθεί όλο για να έρθει ένας στόπερ. Αυτό σημαίνει ότι οι Μπλαουγκράνα θα είναι με τους Βαλδές-Πίντο για τη σεζόν 2013-14 και θα ασχοληθούν με τερματοφύλακα μόνο άν εμφανιστεί κάποια σούπερ περίπτωση στην αγορά.

Οσον αφορά τον Βαλδές, έχει κάνει σαφές ότι δεν θα ανανεώσει, έχει όμως θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή. Δεδομένου ότι η Μπάρτσα δεν θέλει να τον πουλήσει αυτή τη στιγμή, αλλά και ότι δεν έχει λόγο να τραβήξει το θέμα στα άκρα αφήνοντάς τον εκτός ομάδας, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα