«Ερυθρόλευκα» σενάρια για Μαλουντά!

«Ερυθρόλευκα» σενάρια για Μαλουντά!

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκα» σενάρια για Μαλουντά!

bet365

Αποφασισμένος για δύο μεταγραφικά «μπαμ» είναι ο Ολυμπιακός και οι Ιταλοί τον βάζουν στο «κόλπο» της απόκτησης του Φλοράν Μαλουντά.

Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και ήδη ξεκίνησε ο «χορός» των ονομάτων για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μαλουντά δεν αγωνίστηκε καθόλου τη φετινή σεζόν στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αρνήθηκε τη μείωση των αποδοχών του κι έτσι «υποβιβάστηκε» στη β' ομάδα.

Τη στιγμή που Νάπολι και Ρόμα φέρονται να ερίζουν για την απόκτηση του 32χρονου αστέρα, οι Ιταλοί βάζουν στο «παιχνίδι» και τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το «Goal». Βέβαια η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού εκτός από το πολύ υψηλό κασέ του, ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως προτεραιότητά του θα είναι να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος προφανώς και σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα