Ανακοινώνεται ο Πασιέντσα

Ανακοινώνεται ο Πασιέντσα

Ανακοινώνεται ο Πασιέντσα

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης(5/6) ο Ντομίνγκος Πασιέντσα για να συζητήσει παρουσία του Ιβάν Σαββίδη τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Πάντως η ΠΑΕ διαψεύδει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από ένα μήνα και κάποιες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα έχει προπονητή και αυτός θα είναι ο Ντομίνγκος Πασιέντσα. Ο Πορτογάλος προπονητής ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας(4/6) πως θα πρέπει να βρίσκεται την Τρίτη(5/6) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο 44χρονος ήταν συνεπείς στο ραντεβού του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αναμένεται να συζητήσει με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για το συμβόλαιό του, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Στη συνέχεια θα βρεθεί και με τον Ιβάν Σαββίδη που επέστρεψε από την Αθήνα για το θέμα των χρεών. Ο Πασιέντσα και οι συνεργάτες του θα έχουν ετήσιες καθαρές απολαβές που θα φτάνουν τις 800.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Στην ΠΑΕ πάντως διαψεύουν οτι ο Ντομίγκος Πασιέντσα βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου ή στο "Μακεδονία Παλλάς" το απόγευμα της Τρίτης(5/6).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα