Ξανά στο... τραπέζι Πίνο και Μοντέστο

Ξανά στο... τραπέζι Πίνο και Μοντέστο

Gazzetta team
Ξανά στο... τραπέζι Πίνο και Μοντέστο

bet365

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι δημιουργούνται στον Ολυμπιακό για το θέμα της παραμονής των Πίνο και Μοντέστο, μετά την έλευση του Πιέρ Ισά.

Σε μία κίνηση... έκπληξη προχώρησαν την Τρίτη οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με την πρόσληψη του παλαίμαχου στόπερ του ΟΦΗ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων ή την παραμονή παικτών που επρόκειτο να αποχωρήσουν, δεν αποκλείεται να προκύψει αλλαγή πλάνων.

Ο λόγος συγκεκριμένα γίνεται για τους Χουάν Πάμπλο Πίνο και Φρανσουά Μοντέστο, που αμφότεροι θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Ισά υπήρξε μάνατζερ και των δύο παικτών και αναμένεται να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο της παραμονής τόσο του Χιλιανού μεσοεπιθετικού, όσο και του Κορσικανού αμυντικού, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι και οι δύο έχουν ως προτεραιότητα να συνεχίσουν με τα ερυθρόλευκα και η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα