Ενίσχυση στην επίθεση για Βέροια

Ενίσχυση στην επίθεση για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ενίσχυση στην επίθεση για Βέροια

bet365

Στην επίθεση ενισχύθηκε η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού από τον Θρασύβουλο, Παναγιώτη Πλαβούκο.

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα η Βέροια μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού, Παναγιώτη Πλαβούκου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Θρασύβουλο, για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Πλαβούκου για 3 χρόνια.

Ποιος είναι

Ο Παναγιώτης Πλαβούκος γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1994, αγωνίζεται ως επιθετικός και από πέρυσι το καλοκαίρι ανήκε στο ρόστερ του Θρασύβουλου, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Football League. Η ομάδα της Φυλής δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, με τον ίδιο να μετράει 35 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 31 έπαιξε στο βασικό σχήμα. Όσο για το αν έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, σημείωσε μόλις 3 τέρματα, κάτι που δεν έδειξε να απασχολεί και τόσο τη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα