Τελείωσε του Ράγιος στην Μακάμπι Χάιφα

Gazzetta team
Τελείωσε του Ράγιος στην Μακάμπι Χάιφα

bet365

Στην Μακάμπι Χάιφα θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός άσος συμφώνησε σε όλα με τους δευτεραθλητές Ισραήλ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Μακάμπι Χάιφα παρακολουθούσε τον Ισπανό άσο εδώ και τέσσερις μήνες και κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 800.000 ευρώ διατηρώντας και ποσοστό 10% σε πιθανή μεταπώληση.

Από την πλευρά του ο Ράγιος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 300,000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 310, 000 ευρώ το δεύτερο, και 310.000 ευρώ τον τρίτο. Ο Ράγιος θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Ισραήλ ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα