Νεϊμάρ: «Να βοηθήσω τον Μέσι» (vid +pics)

Νεϊμάρ: «Να βοηθήσω τον Μέσι» (vid +pics)

Νεϊμάρ: «Να βοηθήσω τον Μέσι» (vid +pics)

bet365

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, αποθεώθηκε από 56.000 οπαδούς της Μπαρτσελόνα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Μέσι να παραμείνει ο καλύτερος. Η ρήτρα του αγγίζει τα 190 εκατ. ευρώ!

Ο Νεϊμάρ αποθεώθηκε από 56.000 Καταλανούς σπάζοντας παράλληλα το... ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το «Καμπ Νου» με καταλανικές και βραζιλιάνικες σημαίες υποδέχθηκε το νέο της αστέρι, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει πως η ρήτρα του αγγίζει τα 190 εκατ. ευρώ, ενώ η μεταγραφή του κόστισε 57 εκατ. ευρώ! Αφού υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ, έκανε τα... μαγικά του με την μπάλα και ξεσήκωσε τον κόσμο! «Ήρθα στην Μπαρτσελόνα να βοηθήσω τον Μέσι να παραμείνει ο καλύτερος. Ζω ένα όνειρο, θέλω να βοηθήσω. Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα» ήταν το αρχικό του σχόλιο!

Οι ερωτήσεις... βροχή για Μέσι, Ρεάλ και Κριστιάνο, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως άκουσε την καρδιά του «Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπληρώθηκε το μεγάλο μου όνειρο. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και την οικογένειά μου. Ποτέ δεν με πείραξε να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Εξάλλου, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι εδώ, ο Μέσι. Ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; Είναι δυο μεγάλες ομάδες, αλλά άκουσα την καρδιά μου και ήρθα στην Μπαρτσελόνα. Θα παίξω την μπάλα που ξέρω, ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα στη νέα μου ομάδα. Ο Κριστιάνο είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους στον κόσμο, τον σέβομαι!»

Mικρά μικρά της παρουσίασης!

Η Μπαρτσελόνα αποθεώνει τον νέο της σταρ, ο Νεϊμάρ πέρασε τα ιατρικά τεστ και παρουσιάζεται στο «Καμπ Νου» μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.

Μπορεί η παρουσίαση του Νεϊμάρ να μην γίνει πριν τις 19.15, ωστόσο οι πόρτες του Καμπ Νου άνοιξαν τέσσερις ώρες νωρίτερα. Χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα με βραζιλιάνικες σημαίες πήραν θέση για να αποθεώσουν το νέο απόκτημα της ομάδας. «Φλορεντίνο στην Μαδρίτη δεν έχει... θάλασσα, ούτε Νεϊμάρ» αναφέρουν πλακάτ των Καταλανών.

Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και ο αριθμός μεγαλώνει. Mάλιστα, οι προβλέψεις των Καταλανών κάνουν λόγο πως ο αριθμός θα ξεπεράσει αυτόν της παρουσίασης του Ιμπραΐμοβιτς.

Στις 18.45 ο Νεϊμάρ πέρασε την πόρτα των γραφείων της ομάδας όπου θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο (7 εκατ. ευρώ τον χρόνο). Στις 19.00 αναμένεται να αρχίσει η παρουσίασή του, περίπου 50.000 στο γήπεδο.

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε το του συμβόλαιο με την Μπάρτσα και φόρεσε την εμφάνιση της νέας του ομάδας. Αγκαλιές με τον πρόεδρο, Σάντρο Ροσέλ.

O Nεϊμάρ βγήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τον κόσμο, άρχισε τα... μαγικά με τη μπάλα και «τρέλανε« τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. «Ήρθα στην Μπαρτσελόνα να βοηθήσω τον Μέσι να παραμείνει ο καλύτερος. Ζω ένα όνειρο, θέλω να βοηθήσω. Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα.» οι πρώτες του ατάκες... Σε λίγα λεπτά αρχιζει η συνέντευξη Τυπου όπου θα τον παρουσιάσει ο Τσάβι!

Ο Νεϊμάρ αποθεώθηκε από 56.000 Καταλανούς και όπως έγινε γνωστό η ρήτρα του αγγίζει τα 190 εκατ. ευρώ, ενώ η μεταγραφή του κόστισε 57 εκατ. ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα