«Πονάει» στα μετόπισθεν ο Βόλος

Gazzetta team
«Πονάει» στα μετόπισθεν ο Βόλος

bet365

Προβλήμα στη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει προκύψει στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τους τραυματισμούς των Κωστούλα, Καρρά αλλά και την τιμωρία του Παλαιολόγου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σταμάτη Καρρά (οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών) στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή,αλλά και η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Θανάσης Παλαιολόγος αναγκάζουν τον Γιώργο Βαζάκα στο να ανακατέψει την τράπουλα σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του κεντρικού αμυντικού εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου.

Ο Γρεβενιώτης κόουτς καλείται ακόμα να αποφασίσει μέχρι την Τρίτη για τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσει την τιμωρία του ο τελευταίος καθώς αυτή ήταν η έβδομη. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τα πράγματα για την συγκεκριμένη θέση γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον σύλλογο της Μαγνησίας λόγω και του τραυματισμού του Κωστούλα (υποβλήθηκε σε επέμβαση).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα