Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

bet365

Μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Φενερμπαχτσέ, Αϊντχόφεν και Μέταλιστ θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στα προκριματικά.

Μετά από ένα φινάλε-θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής του μίνι πρωταθλήματος των playoffs της Super League και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Δικέφαλος είναι επικεφαλής στο γκρουπ με τους αδύναμους πάνω από τις Σάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, Ζούλτε Βάρεγκεμ και θα βρει στον δρόμο του μία εκ των Λιόν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Φενερμπαχτσέ, Αϊντχόφεν και Μέταλιστ.

Οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν την αντίπαλό τους στην κλήρωση της 19ης Ιουλίου και θα αντιμετωπίσουν ομάδα που έχει τερματίσει στην 2η ή την 3η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της. τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 30-31 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 6-7 Αυγούστου. Αν όλα πάνε καλά και ο ΠΑΟΚ κάνει το μεγάλο βήμα, θα περιμένει μέχρι τις 9 του ίδιου μήνα, όταν και θα γίνει η κλήρωση για τα playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης και τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 20-21 και οι ρεβάνς στις 27-28.

Στους ισχυρούς των playoffs βρίσκονται ήδη χάρη στην υψηλή βαθμολογία της χώρας τους Μίλαν, Αρσεναλ, Σάλκε και υπάρχει σενάριο που βάζει τον ΠΑΟΚ μαζί τους έτσι ώστε να αποφύγει την κλήρωση μαζί τους. Για να συμβεί αυτό, εκτός από το να περάσει ο Δικέφαλος, πρέπει στα υπόλοιπα τέσσερα ματς του τρίτου προκριματικού να υπάρξουν τουλάχιστον τρεις εκπλήξεις από τους ανίσχυρους σε βάρος των ισχυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα