«Τιμή μου ο Παναθηναϊκός»!

«Τιμή μου ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
«Τιμή μου ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ο Εμίρ Μπαϊράμι, πάτησε Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής.

Στις 10 το βράδυ της Κυριακής, ο Εμίρ Μπαϊράμι πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός εξτρέμ, θα περάσει την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πρασίνους».

Ο διεθνής άσος, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Γιάννης Αναστασίου, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα η νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και από αύριο θα μπορώ να σας πω περισσότερα. Όμως είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μακάρι όλα να πάνε καλά».

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, παίζοντας με τον Άγιαξ στον τελικό του πρωταθλητριών τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

«Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα είχα ακούσει για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ γνωστή ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τη γνωρίζουν και με όσους και αν έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα».

Έχεις μιλήσει με άλλους παίκτες για τον Παναθηναϊκό;

«Όπως σας είπα όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό και μου έχουν πει τα καλύτερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και θέλω πολύ να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα